Minőségügyi tevékenység a Szarvasi Szakorvosi Kft-ben Nyomtatás E-mail
2010. Június 09. szerda, 09:10

Intézményünk 2005. év óta rendelkezik tanúsított minőségügyi rendszerrel a betegellátás, a gazdasági tevékenység és az élelmezés területén. Felső vezetésünk olyan minőségügyi rendszert épített ki intézetünkben, melynek köszönhetően a betegellátási folyamatok intézményi szinten szabályozottak, átláthatóak, és ellenőrizhetőek. Folyamatos cél a betegellátás színvonalának emelése, költséghatékony gazdálkodás és a betegek elégedettségének növelése. Felső vezetésünk minőségpolitikai nyilatkozata a honlapon és a betegellátó telephelyek mindegyikén a betegek rendelkezésére áll.

Minőségbiztosítási tevékenységek intézményünkben:
• Betegelégedettségi vizsgálatok: évente 4 alkalommal végzünk kérdőíves felmérést, mind a fekvő, mind a járóbeteg ellátásban. Az eredmények intézményünk honlapján megtekinthetőek.
• Betegdokumentációk monitorizálása: évente 1 alkalommal az ügyvezetők által megbízott orvos, diplomás ápoló, minőségügyi szakember és informatikus munkatársaink ellenőrzik a betegdokumentációk megfelelését a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak.
• A minőségfejlesztés mérések alapján, évente tervezetten a menedzsment által koordináltan zajlik a munkatársak bevonásával.
• Belső auditot évente egy alkalommal kiképzett belső auditorok bevonásával végzünk valamennyi szervezeti egységünkben.
• Külső audit éves rendszerességgel történik a tanúsítási eljáráshoz kapcsolódóan.

A betegellátás minőségének monitorozását indikátorok megfigyelésével, mérésével végezzük. A mérési folyamatba az indikátorok egyre bővülő körét vonjuk be. A mérési eredmények elemzésével történik a fejlesztési irányok, minőségcélok kijelölése.

Farkasné Lestyán Eszter
minőségirányítási vezető

 
Tisztelt Betegek!
Kérjük, hogy a honlapon található kérdőív kitöltésével írják le véleményüket szakrendeléseink szolgáltatásairól.


Hírlevél

Online látogatók

Oldalainkat 310 vendég böngészi

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Ma604
Tegnap956
Ezen a héten2548
Ebben a hónapban12435
Összesen1757580

Névnapok

Ma Mária ,holnap Ábrahám ,holnapután Jácint napja lesz.

Partnereink

juventus140

plastofit140

Liget140

magnolia