Fogszabályozás szakrendelés Nyomtatás E-mail
2008. December 04. csütörtök, 12:01

Rendel: Dr. Nagy György fogszabályozás szakorvosa, szakfelügyelő főorvos
Asszisztens: Püskiné Mónika fogászati szakasszisztens

Rendelési idő
Telefon: 06-20/99-09-303

A fogszabályozás szakrendelés betegellátása előre egyeztetett időpontban történik, óra-perc megjelöléssel. Kérjük a telefonos előjegyzéstől függetlenül érkezéskor kérjenek sorszámot, hogy lássuk érkezésüket.

Kérjük az időpontok betartását.Az ellátás minden esetben előzetes egyeztetést igényel.


Fogorvosi beutalóval igénybe vehető rendelés.
A rendelés szünetelésekről ezen a linken keresztül kaphat információt.

Szeretne megnyerő mosolyt? A fogszabályozás segít!
A fogszabályozás célja nem csak az esztétikus fogsor. A fogak szabálytalan érintkezése túlterhelődéshez, állkapocs izületi problémákhoz vezethet. Tudnunk kell, hogy a kuszán nőtt, torlódott fogakat nehéz vagy néha nem is lehet tisztán tartani. Ez okozhat fogszuvasodást, ínygyulladást, sőt 40-50 éves korra fogágybetegség is kialakulhat.

Fontos tehát a szabályos fogazat a harapási rendellenességek megszüntetésében illetve az egészséges önbizalom visszaállításában is!
Legideálisabb életkor a fogszabályozásra a 12-18 év. Ma már olyan készülékek állnak rendelkezésünkre, amelyek gyakorlatilag bármelyik életkorban lehetővé teszik a fogszabályozást, felnőttkorban is kiváló eredmények érhetők el.
Az esztétikus, szabályos fogazat iránti igény folyamatosan növekedőben van, amely a fogszabályozás területén az újabb és újabb készülékek és technológiák megjelenését vonja maga után.
A készülékek sokféleségének köszönhetően, szinte teljesen láthatatlan, a külvilág számára nem észrevehető fogszabályozó készülékek állnak rendelkezésre, amelyek a páciens számára nem zavaróak a mindennapi életben.
A fogszabályzó készülékek ápolása speciális odafigyelést igényel, de rövid idő alatt és kis türelemmel könnyen elsajátítható.
Mivel a fogazat rendellenességei egyediek, személyre szabott kezelést igényelnek. Rendelőnkben fogszabályzó szakorvosunk áll rendelkezésre, aki egy vizsgálat és röntgenfelvétel birtokában pontos kezelési tervet és árajánlatot tud adni Önnek.

Rendelésünk a legtöbb egészségpénztár szerződött partnere:
Dimenzió, Ticket Wellnes, Allianz Hungária, AXA, MKB, OTP stb.

Szájsebészeti háttér: Gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház - szájsebészeti osztály, osztályvezető főorvos: Dr Szerényi Zsolt
Fogtehnikai labor: Gamma Dent-BT. Békés Telki u. 5.

Linkek:
www.fogszabalyozas.com
www.egeszsegpenztar.lap.hu
www.orvostudomany.lap.hu

LAST_UPDATED2
 
Ingyen internet

Ingyen internet használati lehetőség a betegek részére.

Részletek itt.Hírlevél

Online látogatók

Oldalainkat 18 vendég böngészi

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Ma69
Tegnap91
Ezen a héten431
Ebben a hónapban1278
Összesen2348450

Névnapok

Ma Lóránt, Loránd ,holnap Gusztáv ,holnapután Antal, Antónia napja lesz.

Partnereink

juventus140

plastofit140

Liget140

magnolia