Betegelőjegyzési rendszerünk működése Nyomtatás E-mail
2011. Szeptember 19. hétfő, 08:31
Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szarvasi Szakorvosi Kft. Szabadság utcai rendelőiben 2011.szeptember 19. napjától elindul a számos behívó rendszer működése.

A behívó rendszer működésével kapcsolatban az alábbi intézkedéseket vezetjük be:
  1. Kérjük Betegeinket, ha 7.30 és 15 óra között érkeznek a szakrendelések valamelyikére először mindig a betegirányításon jelentkezzenek, ahol megkapják a szakrendelésre szóló behívószámot. Ha egy napon több szakrendelésen szeretnének ellátást kapni, akkor annyi hívószámot kell kérniük, ahány rendelésre szándékoznak menni. Előjegyzett és nem előjegyzett betegnek is kell hívószámot kérnie!
  2. A beteg akkor léphet be a rendelőbe, ha az adott rendelés ajtaja fölött az ő behívószáma jelenik meg a kijelzőn.
  3. Nem kell hívószámot kérni a betegnek, ha a laboratóriumba jött. Ha a páciens a betegirányítás munkaideje előtt vagy után (korábban mint 7.30 és későbben, mint 15.00) érkezik a rendelőbe, akkor az adott szakrendelés előtt kell jelentkeznie behívószám nélkül.
  4. Nyomatékosan felhívjuk a Tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a hívószám nem sorszám! A szakrendelés orvosa, asszisztense határozza meg a behívási sorrendet és nem a hívószám nagysága.

A Szakorvosi Kft. ügyvezetése
LAST_UPDATED2
 

Hírlevél

Online látogatók

Oldalainkat 16 vendég böngészi

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Ma24
Tegnap98
Ezen a héten24
Ebben a hónapban1986
Összesen2337213

Névnapok

Ma Máté, Mirella ,holnap Móric ,holnapután Tekla, Líviusz napja lesz.

Partnereink

juventus140

plastofit140

Liget140

magnolia