Tájékoztató elrendelt vészhelyzetről Nyomtatás E-mail
2020. Március 16. hétfő, 12:24

Tisztelt Ellátottak!

A központilag elrendelt vészhelyzetre tekintettel, a miniszteri utasításnak megfelelően, illetve a recepciós munkatársak védelmében az időpont kéréseket a szakrendelésekre csak telefonon (514-300 11-14 óra között) és interneten (www.szakorvosi. hu) lehet igényelni. A rendelésekre való bejutáshoz csak a bejáratnál elhelyezett hívószám automatát lehet használni, vagy bizonyos esetekben egyenesen a szakrendelésekre menni. Nyolc hónapja már működik a rendszer (főpróba), most a vészhelyzet idején élesben kell használni.
Tervezett egészségügyi ellátás csak akkor kerül elvégzésre, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerül sor. Kérem ezt jelezzék a bejelentkezéskor – ellenőrizni fogjuk. 
Mindenkitől nagy odafigyelést kérek, fontos figyelni a híreket (facebook), lázasan influenzás tünetekkel otthon kell maradni és csak telefonon konzultálni a kezelő orvossal. A helyzet alkalmazkodó képességet kíván, nem nyavalyogni kell, hanem az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Nagy munkabírást kívánunk, hiszen az élet nem áll le – mindenkinek (így az egészségügyi személyzetnek is) tovább kell valamilyen formában dolgoznia (nem csak távgyógyítani).
A recepciós munkatársak a gyógyszerlátogatókat nem engedik be az intézetbe, a futárok nem szállhatnak ki a saját gépkocsijukból, és nem használhatják az intézeti WC-t.
Jelentem, az intézet munkatársai közül senki sem beteg, a takarító személyzet még nagyobb odafigyeléssel végzi a fertőtlenítéseket (főleg a lift, a kilincsek, korlátok, kerekes és egyéb székek karfái).
A rendelési időkben korlátozások lehetnek, ezekről folyamatosan értesítjük a lakosságot.
Jó egészséget, sok szerencsét kívánok.

Dr. Kozma Lewellyn Marius

 
Látogatási tilalom

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Szakorvosi Kft. fekvőbeteg intézményében (Ápolási Intézet, Hospice ellátás) látogatási tilalom van.Hírlevél

Online látogatók

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Ma73
Tegnap91
Ezen a héten435
Ebben a hónapban1282
Összesen2348454

Névnapok

Ma Lóránt, Loránd ,holnap Gusztáv ,holnapután Antal, Antónia napja lesz.

Partnereink

juventus140

plastofit140

Liget140

magnolia